fu'a02

Tala Fou

O ta'avale eletise e fa'aosoina mana'oga a'o fa'alauteleina e Celanese le gafatia o le gaosiga o le polyethylene UHMW i Texas

O le faatupulaia o le maketi o le maa lithium-ion ua unaia ai le kamupani meafaitino Celanese Corp. e faaopoopo se laina fou o le GUR brand ultra-high molecular weight polyethylene i lana laau i Epikopo, Texas.
O le manaʻoga mo taʻavale eletise e faʻamalosia e maʻa lithium-ion e faʻamoemoe e tupu i se fua faatatau faʻaletausaga e sili atu i le 25 pasene e oʻo atu i le 2025, o le tala lea a Celanese i le fonotaga a le aufaasālalau Oketopa 23. O lenei tulaga o le a oʻo atu ai i le faʻateleina o le manaʻoga mo UHMW polyethylene separators mo lithium - maa ion.
"O tagata faʻatau e faʻalagolago i Celanese e tuʻuina atu GUR faʻatuatuaina e fetaui ma tulaga faʻamaonia lelei," o le tala lea a Tom Kelly, sui sinia sinia o mea faʻavae, i se faʻasalalauga faʻasalalau."O le faʻalauteleina o matou fale ... o le a mafai ai e Celanese ona faʻaauau pea ona lagolagoina le faʻatupulaia ma le eseese o tagata faʻatau."
O le laina fou o loʻo faʻamoemoe e faʻaopoopo pe tusa ma le 33 miliona pauna o le GUR malosi i le amataga o le 2022. I le maeʻa ai o le faʻalauteleina o le gafatia o le GUR i le Celanese's Nanjing plant i Saina ia Iuni 2019, o loʻo tumau pea le kamupani i le lalolagi na o le UHMW polyethylene gaosi oloa i Asia, Amerika i Matu ma Europa, fai mai ofisa.
O le Celanese o le gaosi oloa sili ona tele i le lalolagi o resini acetal, faʻapea foʻi ma isi palasitika faʻapitoa ma vailaʻau.O le kamupani e 7,700 tagata faigaluega ma maua le $ 6.3 piliona i faʻatauga i le 2019.
O le a sou manatu i lenei tala?E i ai ni ou manatu e mafai ona e faʻasoa ma a matou au faitau?Plastics News e fiafia e fa'alogo mai ia te oe.Auina atu se imeli i le faatonu ile [imeli puipuia]
Plastics News e aofia ai le pisinisi a le lalolagi pisinisi palasitika.Matou te lipotia tala fou, aoina faʻamaumauga ma tuʻuina atu faʻamatalaga taimi e tuʻuina atu ai i le au faitau se tulaga faʻatauva.


Taimi meli: Oke-17-2022